Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018
GreekEnglish

PostHeaderIcon Συστήματα Ασφαλείας


Συστήματα ασφαλείας 3ης γενιάς με μικροεπεξεργαστή για τον απόλυτο έλεγχο και παραμετροποίηση του συστήματος.

 

 

Υπάρχει μεγάλη επιλογή αισθητήρων για την κάλυψη όλων των αναγκών, ενσωματωμένος τηλεφωνικός επιλογέας για μετάδοση σημάτων ή κλήση σε τηλέφωνο για ενημέρωση σε περίπτωση παραβίασης. Επίσης μπορεί να γίνει χειρισμός του συστήματος μέσου τηλεφώνου με τόνους DTMF. Διαθέτει μπαταρίες για αυτονομία τόσο της κεντρικής μονάδας όσο και της εξωτερικής σειρήνας.

Πληκτρολόγιο: Νέος οπτικός σχεδιασμός με κάλυμμα πληκτρολογίου. Φωτιζόμενο πληκτρολόγιο με 12 πλήκτρα, 4 ενδεικτικά led καθώς και αριθμητική ένδειξη ζωνών. Ενσωματωμένο ηχητικό βομβητή για επιβεβαίωση λειτουργίας.

Αισθητήρες: Ο αισθητήρας ανίχνευσης χώρου διπλής τεχνολογίας υπέρυθρες και μικροκυμάτων έχει μικροεπεξεργαστή για την ανάλυση του σήματος και την προσαρμογή της σε αλλαγές θερμοκρασίας στον χώρο επιτήρησης. Καλύπτει 12 μέτρα απόσταση, είναι πολύ χαμηλής κατανάλωσης ρεύματος και φέρει προστασία ραδιοκυμάτων και ακτινοβολίας.

Εξωτερική σειρήνα: ABS πλαστικό εξωτερικό για αντοχή σε ακραίες καιρικές συνθήκες, μεταλλικό εσωτερικό κάλυμμα για την προστασία των κυκλωμάτων και της σειρήνας. Ηχητική και οπτική ένδειξη. Ρυθμιζόμενος χρόνος λειτουργίας. Ενσωματωμένη μπαταρία για αδιάλειπτη λειτουργία σε περίπτωση δολιοφθοράς. 100db στα 3 μέτρα ένταση σειρήνας.